WONDEER WEDDING ÁRAJÁNLAT 2023


KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!


Köszönjük szépen a megkeresésed! Engedd meg, hogy pár szóban összefoglaljuk, hogyan is néz ki nálunk egy fotózás:

A nagy nap hosszához igazodva három csomagot állítottunk össze, amelyekről a továbbiakban olvashatsz. Jó ha tudjátok, hogy minden esetben ketten érkezünk, így biztosan minden fontos pillanatot, két szemszögből is megörökítünk. A képeket jelszóval védett netes galériában juttatjuk el hozzátok, az eseménytől számítva maximum 8 héten belül. A képeken színkorrekció, illetve vágás történik, így nyerik el a ránk jellemző stílust és a végleges hangulatot. Retusálni csak a képileg zavaró tényezőket szoktuk, szeretjük ha a képek megmaradnak természetesnek. A nyers fotókat sajnos semmilyen esetben nem áll módunkban átadni.

Cone

600.000 HUF*

Cone

600.000 HUF*

- 8 óra rendelkezésre állás
- Egy fotós, egy videós
- minimum 400 db retusált kép
- 3-4 perces highlights video
- privát online galéria

Pinetree

650.000 HUF*

Pinetree

650.000 HUF*

- 10 óra rendelkezésre állás
- Egy fotós, egy videós
- minimum 500 db retusált kép
- 4-5 perces highlights video
- privát online galéria

Deer

700.000 HUF*

Deer

700.000 HUF*

- 12 óra rendelkezésre állás
- Egy fotós, egy videós
- minimum 600 db retusált kép
- 5-6 perces highlights video
- privát online galéria


JEGYES | PÁROS | CSALÁD | PORTRÉ


jegyes fotózás egy plusz lehetőség, egy fotózás, rólatok, a nagy nap előtt, amikor még jegyben jártok. Jó mert kicsit megismerjük egymást, Ti megszokjátok, hogy nyüzsgünk körülöttetek, mi pedig látjuk, hogyan viselkedtek a fényképezőgép előtt. Ára 80.000 forint* + útiköltség. (min. 60 kidolgozott kép)


kreatív fotózás szintén egy páros fotózás, ami már esküvői ruhában történik. Ha az esküvő napján szeretnétek, a csomagok a fotózást természetesen tartalmazzák. Ha számotokra praktikusabb erre egy külön napot, külön helyszínt választani, ennek az ára plusz 80.000 forint* + útiköltség. (min. 60 kidolgozott kép)


Útiköltség | EGYÉB


*Az ár az útiköltséget és az esetleges szállás költségét nem tartalmazza. Az útiköltséget Pápa településtől számoljuk, 100 Ft/km-es áron. (Az árváltozás jogát fenntartjuk!)


Az esküvős csomagokon felül minden megkezdett óra 40.000 forint.

Follow me on Instagram
@wondeerwedding